Nowa karta typu „multilunch” coraz modniejsza?
Program Multilunch skierowany jest w głównej mierze do pracowników firm działających na terenie Polski.
Jest to nic innego jak oferta obiektów gastronomicznych z okolicy siedziby firmy, dla jej pracowników na spożycie posiłku w trakcie godzin pracy. Przybiera postać imiennej lub na okaziciela, abonamentowej karty żywieniowej, dzięki której pracownik ma dostęp do posiłku w godzinach świadczonej przez siebie pracy, w każdy dzień roboczy, w dogodnym miejscu (w lokalu lub dostarczanego do zakładu pracy).
Multilunch jest bardzo dogodną formą zarówno dla pracodawcy, jak i dla pracownika. Ten pierwszy pozbywa się kłopotu związanego z wyznaczaniem specjalnego miejsca na spożywanie posiłków (tzw. pokoju socjalnego) i ma możliwość odliczania ich kosztów. Pozbywa się również wszelkich problemów związanych z prowadzeniem stołówki pracowniczej. Ten drugi nie musi martwić się o codzienne przygotowywanie kanapek. Urozmaicone posiłki przygotowywane w ramach programu zaspokoją niewątpliwie każde podniebienie.
Anna Sobczak, mistrzyni szachów i autorka bestsellerowej powieści inspirowanej moimi podróżami po Azji. Doktorantka psychologii na Uniwersytecie Warszawskim, gdzie badam wpływ muzyki na ludzkie emocje. W weekendy jestem wolontariuszką w schronisku dla zwierząt, gdzie uczę się cierpliwości i empatii. Moja pasja do tanca flamenco doprowadziła mnie do Hiszpanii, gdzie zdobyłam tytuł mistrza regionalnego. W życiu kieruję się zasadą, że każde doświadczenie jest lekcją, która kształtuje naszą duszę.